Închide

Produse

Informații utile

Despre noi

Returnarea produselor

Pentru returnarea diverselor produse achiziționate de la iluminatfestiv.ro, avem rugămintea de a descărca și completa fișa de retur marfă, pentru o soluționare cât mai rapidă și profesională a solicitărilor dumneavoastră. Pentru a putea efectua un retur de marfă, trebuie să știți următoarele lucruri:

A. Asigurați-vă că produsele au fost achizitionate de la iluminatfestiv.ro și completați tabelul de mai jos.

B. În vederea returnării unui produs defect trebuie să vă asigurați că produsul prezintă un anumit defect (constatare partener) și are ambalajul original (produsele returnate fără ambalaj sau în alte ambalaje decât cele originale nu vor fi acceptate apentru retur, iar în situația în care acestea nu prezintă nici un defect, toate cheltuielile de transport, constatare și reexpediere vor fi suportate de către partener).

C. Produsele deteriorate din cauza transportului vor fi returnate în maxim 48 de ore numai în condițiile în care transportul este asigurat de către iluminatfestiv.ro, prin curieratele cu care deține contract (produsele deteriorate de transportatorii cu care iluminatfestic.ro nu efectueaza livrări, intră în responsabilitatea companiei care efectueaza comanda și solicită modalitatea de transport).

D. În situația recepționării produselor cu defecțiuni rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare a produsului aplicată de catre utilizator, depozitării necorespunzătoare efectuată de către comerciant sau a instalării și punerii în funcțiune de către personal necalificat/autorizat in domeniu, iluminatfestiv.ro va percepe taxa de transport, constatare, service și remediere a produselor în cauză.

E. Pentru produsele defecte ieșite din garanție, iluminatfestiv.ro poate asigura service și remediere doar contra cost și doar dacă există posibilitatea remedierii defecțiunii în service-ul nostru.

F. Pentru produsele comandate gresit (greseală partener sau clientul acestuia), plata transportului va fi asigurată de către acesta, iar pentru livrări greșite transportul va fi suportat de catre iluminatfestiv.ro.

G. Produsele vor fi returnate numai după ce se va primi acceptul iluminatfestiv.ro (fișa returnată cu semnătură și ștampilă). Toate coletele expediate fără acceptul nostru vor fi refuzate la recepție și returnate.

H. Toate produsele returnate trebuie să fie însotițe de un aviz de expediție, unde să fie menționat codul produsului și cantitatea.

Descărcați fișa de retur